Meat Blog

Utolsó kommentek:

mb_vzo · www.facebook.com/meatblog 2015.12.25. 12:50:31

@850csi: Elméletileg nincs akadálya de, ahogy írtad is szerintem a tészta jellege kevésbé passzolna a csülkös töltelékhez. Az össz ízélmény miatt nekem ez a tészta szimpatikusabb. De egy esélyt lehet érdemelne a hagyományos bejgli tészta is... :)

Bejegyzés: Csülkös Bejgli

850csi 2015.12.25. 07:27:29

Tiszteletem a készítőnek!
Kérdés : ha már csülkös bejgli a neve, rendes, hagyományos gejgli tésztába nem lehet tekerni eme csodát? A tészta jellege, halmazállapota miatt esetleg furcsa lenne?

Bejegyzés: Csülkös Bejgli

mb_vzo · www.facebook.com/meatblog 2015.12.16. 16:16:10

Bevallom én eddig nem raktam el belőle, nálam legtöbbször 1-2 nap alatt elfogy. De elméletileg semmi akadálya, ahogy írtad is, a csírátlanított üveget megtöltöd a még meleg lekvárral, a tetejére állítod és mehet a dunsztba. Remélem Neked is ízleni fog ha elkészíted! :)

Bejegyzés: Hagymalekvár

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2015.12.16. 10:24:20

Régóta szeretnék ilyet készíteni, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Az elkészített lekvár meddig tartható el? Ha eltartható, az eltevés után ugyanúgy lehet eljárni, mint más lekvárok esetén (pl. betesszük üvegbe még melegen, és öt percig felfordítjuk, aztán lassan hagyjuk kihűlni), vagy másként? Előre is köszi a választ!

Bejegyzés: Hagymalekvár

Umbulda 2015.12.16. 09:55:18

vörösbor és balzsamecet is sokat dob rajta ;)

Bejegyzés: Hagymalekvár

mb_vzo · www.facebook.com/meatblog 2015.12.07. 11:55:18

Reméljük Ők is értékelik a szépet és a kreativitást :)

Bejegyzés: Barbecue Biblia - Egy Könyv mind fölött

Nbl 2015.12.07. 11:03:12

Ha ezt a keresztény szélsőségesek meghallják, az egész kócerájt a levegőbe repítik bibliástul :)

Bejegyzés: Barbecue Biblia - Egy Könyv mind fölött
süti beállítások módosítása