@850csi: Elméletileg nincs akadálya de, ahogy írtad is szerintem a tészta jellege kevésbé passzolna a csülkös töltelékhez. Az össz ízélmény miatt nekem ez a tészta szimpatikusabb. De egy esélyt lehet érdemelne a hagyományos bejgli tészta is... :)
Tiszteletem a készítőnek!
Kérdés : ha már csülkös bejgli a neve, rendes, hagyományos gejgli tésztába nem lehet tekerni eme csodát? A tészta jellege, halmazállapota miatt esetleg furcsa lenne?
Bevallom én eddig nem raktam el belőle, nálam legtöbbször 1-2 nap alatt elfogy. De elméletileg semmi akadálya, ahogy írtad is, a csírátlanított üveget megtöltöd a még meleg lekvárral, a tetejére állítod és mehet a dunsztba. Remélem Neked is ízleni fog ha elkészíted! :)
Régóta szeretnék ilyet készíteni, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Az elkészített lekvár meddig tartható el? Ha eltartható, az eltevés után ugyanúgy lehet eljárni, mint más lekvárok esetén (pl. betesszük üvegbe még melegen, és öt percig felfordítjuk, aztán lassan hagyjuk kihűlni), vagy másként? Előre is köszi a választ!
Meat Blog
Utolsó kommentek:
mb_vzo · www.facebook.com/meatblog 2015.12.25. 12:50:31
Bejegyzés: Csülkös Bejgli
850csi 2015.12.25. 07:27:29
Kérdés : ha már csülkös bejgli a neve, rendes, hagyományos gejgli tésztába nem lehet tekerni eme csodát? A tészta jellege, halmazállapota miatt esetleg furcsa lenne?
Bejegyzés: Csülkös Bejgli
fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2015.12.17. 15:02:45
Bejegyzés: Hagymalekvár
mb_vzo · www.facebook.com/meatblog 2015.12.16. 16:16:10
Bejegyzés: Hagymalekvár
fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2015.12.16. 10:24:20
Bejegyzés: Hagymalekvár
Umbulda 2015.12.16. 09:55:18
Bejegyzés: Hagymalekvár
mb_vzo · www.facebook.com/meatblog 2015.12.07. 11:55:18
Bejegyzés: Barbecue Biblia - Egy Könyv mind fölött
Nbl 2015.12.07. 11:03:12
Bejegyzés: Barbecue Biblia - Egy Könyv mind fölött