Meat Blog

Rólam

2015. november 27. - mb_vzo

 

Kapcsolatom a gasztronómiával egészen fiatal koromban gyökerezik... talán már születésemkor kódolva volt bennem, hogy szerves része lesz az életemnek a főzés és persze az evés...
Édesanyám családi receptjei, a vidéken töltött nyarak és az ott megismert finomabbnál finomabb helyi ételek, valamint az ételekhez fűződő emlékek olyan mélyen belém ivódtak, hogy a mai napig meghatározzák az ételekhez fűződő viszonyomat.

Rajongok a magyar fogásokért, a házias kosztért... a hurkáért, kolbászért, sonkákért, szalámikért, egy jó pörköltért, sültekért, különféle húsokért, egytálételért és amennyire kerültem, annyira imádom a leveseket, desszerteket. Szóval szinte mindent... :)

Persze nem zárkózok el semmitől, ami finom, így nagy kedvencem az olasz, francia és az ázsiai konyha, a barbecue ételek, és az örök kedvenc... ami kisebb-nagyobb kihagyással mindig visszatér... a hamburger.

A közös nevező, a fő szempont a hús... Innen jött a blog neve is, és a tartalom is eszerint fog felépülni. 
Lesz, amit én készítek, és lesz, amit nem, lesznek érdekességek a gasztro világból, fényképes beszámolók... mindezek a saját ízlésem szerint tálalva.

Vagyis lesz minden, amit szeretek, minden, ami hús... minden, ami finom!

 

E-mail: info@meatblog.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://meat.blog.hu/api/trackback/id/tr748121208
süti beállítások módosítása